رهبر کاتولیکهای جهان تاکید کرد، لبنان با بحران بیسابقه و شرایط بسیار نگران کنندهای دست و پنجه نرم میکند.
به گزارش مادوند، به نقل از سایت النشره، پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان در پیامی خاطرنشان کرد: لبنان با بحران اقصادی و اجتماعی بیسابقهای دست و پنجه نرم میکند و شرایط این کشور بسیار نگران کننده است و بیایید راه را برای گفتوگو با هدف آشتی و قدرت باز کنیم.
وی در ادامه افزود: به ملت سوریه و یمن فکر کنیم که با جنگ رو به رو هستند و عراق که بعد از فاجعه عظیمی که سالها درگیرش بود حالا در نوعی بیداری به سر میبرد.
پاپ فرانسیس تاکید کرد، کلام خدا به تاریخ معنا بخشید و خطر عدم گفتوگو در سطح بینالمللی وجود دارد.
وی گفت: «ما آنقدر به درگیریها عادت کردهایم که اکنون در سکوت از فجایع عظیم عبور میکنیم. این خطر وجود دارد که فریاد درد و ناراحتی بسیاری از خواهران و برادران خود را نشنویم.»
او در بخش دیگری از سخنان خود به افزایش خشونتهای خانگی در دوران قرنطینهها اشاره و برای افرادی که مورد آزار و اذیت قرار گرفتهاند دعا کرد.
وی گفت: «پسر خدا! زنانی که در این زمانه همهگیری خشونت علیه آنها زیاد شده است، تسلی بده و به کودکان خردسال و نوجوانانی که از بدرفتاری و قلدری رنج میبرند، امید بده.»
وی روز جمعه نیز مراسم عشای ربانی شب کریسمس را در حضور حدود دو هزار نفر در کلیسای سنت پیتر واتیکان برگزار کرد.
رهبر کاتولیکهای جهان به مناسبت عید میلاد مسیح از جوانان اراضی مقدس خواست تا امانتدار تاریخ خود باشند و به افق بنگرند.
وی در ادامه گفت: خدا کسی را ناامید نمیکند. شما میتوانید کارهای بزرگی انجام دهید. ای جوانان عزیز من به شما زیاد فکر میکنم شمایی که در اراضی مقدس هستید. گاهی اوقات نمیدانید چه کار کنید و گاهی اوقات بر این باور هستید که آیندهای وجود ندارد به همین دلیل به فکر مهاجرت به مکان دیگری هستید. اجازه ندهید این افکار منفی بر شما تاثیر بگذارد. به جلو بنگرید، به افق نگاه کنید. همیشه افقی در زندگی وجود دارد.
پاپ فرانسیس همچنین تصریح کرد: دو کار میتوانیم انجام دهیم، یا به پایین نگاه کنیم یا به افق. همیشه یک وعده وجود دارد و زمانی که این وعده با کلام خدا همراه باشد هرگز ناامید نمیشوید. به سرزمین، اراضی و تاریخ خودتان پایبند باشد. در مسیر ندای بشریت که خداوند متعال به شما اعطا کرده حرکت کنید. تسلیم نشوید. همواره به جلو نگاه کنید و رویای ساخت ملت خود را رها نکنید و آن را ترقی دهید و ریشه و ثروت فرهنگی و دینیتان را توسعه دهید.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه