نماینده یونیسف در تهران گفت: فعالیتهای الهام بخش سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در دنیا قابل تقدیر و ارزنده است و ما خوشحالیم که در اجرای برنامههای بشردوستانه هلال احمر مشارکت داشته باشیم.
به گزارش مادوند، تفاهم نامه همکاریهای مشترک میان سازمان جوانان هلال احمر و یونیسف در تهران، جهت توسعه فعالیتهای بشردوستانه، امروز، به امضای سید حسینی المدنی و رابین نانندی، رسید.
رابین نانندی نماینده یونیسف در تهران، در آیین امضای این تفاهم نامه گفت: برنامههای یونیسف به صورت ۵ ساله برنامهریزی میشود که از سال ۲۰۲۲ آغاز شده و تا سال ۲۰۲۷ ادامه دارد. امروز در این جلسه نیز برنامه سالانه برای همکاری با سازمان جوانان هلال احمر را امضاء میکنیم.
نماینده یونیسف در تهران، گفت: برنامههای مشترک یونیسف و سازمان جوانان هلال احمر در خصوص آموزش، بهداشت و سلامتی، تاب آوریهای اجتماعی جوانان در چالش های احتمالی است که مورد تایید وزارت امور خارجه، قرار گرفته است. ما برای پاسخ به این چالش ها باید آمادگی کافی داشته باشیم.
نماینده یونیسف در تهران گفت: ما تمایل داریم در آینده شرایطی فراهم شود تا برنامههای خوبی به ویژه در خصوص تیم های سحر و فعالیتهای اجتماع محور داشته باشیم. با استفاده از ظرفیت داوطلبان هلال احمر و خیرین میتوان در توسعه همکاریها گامهای موثرتری برداشت.
لازم به ذکر است؛ وی در پایان ضمن بازدید از موزه و مرکز اسناد ملی هلال احمر، در راستای توسعه همکاریهای دوجانبه به لباس فرم اعضای سازمان جوانان هلال احمر ملبس، شد.
سیدحسینی المدنی در جلسه امضای این تفاهم نامه با اشاره به اهداف مشترک دو مجموعه در عرصه فعالیت های بشردوستانه، ابراز امیدواری کرد، که اقدامات در حال انجام در حوزه کودکان و نوجوانان با اثر گذاری بیشتری توسعه یابد.
رئیس سازمان جوانان هلال احمر ضمن تقدیر از همکارهای نمایندگان یونیسف در تهران جهت پیشبرد اهداف انسانی هلال احمر در حوزه جوانان، گفت: این همکاریها، منشا خیر و برکت برای همنوعان است که با دغدغه مندی و انگیزه خیرخواهانه، دو مجموعه، انجام میشود.
المدنی با بیان اینکه سازمان جوانان هلال احمر با توجه به تعداد بالای اعضای داوطلب خود ( ۶۵۰ هزار عضو) که ظرفیت عظیمیبرای پیشبرد اهداف بشردوستانه هلال احمر هستند، آمادگی کامل دارد تا در حوزههای دیگر مثل آموزش و نوآوریهای جدید کارهای مشترکی، انجام دهد.
رئیس سازمان جوانان هلال احمر در ادامه سخنانش به برگزاری یازدهمین دوره طرح دادرس ( دانش آموزان آماده در روزهای سخت) در شیراز اشاره کرد، و افزود: این دوره در سنین بالاتر با عنوان دادرس پیشرفته ( دانشجویان آماده در روزهای سخت) برگزار میشود، که در این دورهها نوجوانان و جوانان ضمن آشنایی با آموزش های خود مراقبتی در حوادث و کمک به همنوعان، فعالیت های تیمی را تمرین میکنند.
وی در ادامه با اشاره به سابقه همکاری خوب و موفق یونیسف در استفاده از ظرفیت بالای تیمهای سحر ( حمایت های روانی و اجتماعی) هلال احمر، گفت: اکنون ۴۵۰ تیم سحر در کشور فعال هستند و در زمینه ارائه حمایت های روانی و اجتماعی به آسیب دیدگان پس حادثه و بازگشت آنها به زندگی اقدام میکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ المدنی همچنین در توضیح فعالیت تیمهای یاس هلال احمر با بیان اینکه، آخرین دوره آموزشی این تیم ها ۳۱ شهریور در مشهد آغاز میشود، افزود: فعالیت این تیم ها جهت آموزش و توانمند سازی زنان تحت پوشش کمیته امداد انجام میشود.
رئیس سازمان جوانان هلال احمر در ادامه به فعالیت خانههای هلال با مشارکت اعضای داوطلب و اجرای موفق طرح پیشگامان عدالت اشاره کرد و افزود: امیداوریم در اجرای طرحهای ارزنده سازمان جوانان هلال احمر همکاریهای بیشتری با یونیسف داشته باشیم.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه