نصب ۸ هزار دوربین جدید روی البسه ماموران پلیس/ افتتاح ۵۰ دفتر پلیس+۱۰
20 مهر 1402 - 16:55
شناسه : 275292
0

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا از برنامه‌ریزی برای نصب هشت هزار دوربین جدید روی البسه ماموران خبر داد. به گزارش مادوند، سردار احمد دولتخواه در نشست تشریح اقدامات و عملکرد پلیس در زمینه خدمات الکترونیکی به مردم و برنامه‌های آینده برای تحقق پلیس هوشمند که پیش از ظهر امروز در ستاد مرکزی فراجا برگزار […]

ارسال توسط :
پ
پ

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا از برنامه‌ریزی برای نصب هشت هزار دوربین جدید روی البسه ماموران خبر داد.

به گزارش مادوند، سردار احمد دولتخواه در نشست تشریح اقدامات و عملکرد پلیس در زمینه خدمات الکترونیکی به مردم و برنامه‌های آینده برای تحقق پلیس هوشمند که پیش از ظهر امروز در ستاد مرکزی فراجا برگزار شد، گفت: امروز معاندین و دشمنان با بهره‌گیری و در واقع سوءاستفاده از رسانه، جنگ ترکیبی را در تمامی حوزه‌ها بر علیه کشورمان آغاز کرده‌اند، در این میان یکی از رسالت‌های رسانه‌های داخلی مقابله با این هجمه و جنگ روانی ایجاد شده از سوی دشمن در حوزه‌های مختلف است.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا ادامه داد: در واقع می‌توان گفت که امروز، رسانه بهترین سنگر و خاکریز برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است و باید رسانه جلودار این جنگ برای پیروزی باشد. در فراجا برای بهره‌گیری از رسانه و همچنین فناوری‌های نوین در خدمت‌رسانی به مردم برنامه‌های مدونی شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه فراجا امروز در تمامی حوزه‌های حاکمیتی نقش دارد، گفت: در این میان یکی از ابزارها برای اجرای ماموریت‌های پلیس حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است که بسیار می‌تواند در اجرای ماموریت‌ها و موفقیت آن تاثیرگذار باشد.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا در ادامه به تشریح برخی از اقدامات این معاونت پرداخت و گفت: هوشمندسازی و استفاده از دانش روز از جمله مواردی است که همواره در انتظامی کشور مورد تاکید قراردارد و ما نیز به دنبال آن هستیم که با استفاده از مهارت و دانش متخصصان داخلی به این سمت حرکت کرده و گام برداریم که بحمدالله اقدامات خوبی نیز در این زمینه انجام شده است.

وی از فعالیت سامانه استعلام وضعیت خودرو خبر داد و گفت: طبق تبصره ۱۰ قانون بودجه باید قوه قضاییه، وزارت کشور، شرکت‌های بیمه و خودروسازان به این سامانه متصل شوند، تاکنون فراجا و صنعت بیمه به این سامانه متصل شده‌اند و به زودی بقیه دستگاه‌ها نیز باید به آن متصل شوند. این سامانه به طور لحظه‌ای شرایط و وضعیت وسائل نقلیه را در اختیار مردم قرار می دهد و قرار است روی سکوهای خدمات عمومی مستقر شود.

دولتخواه با بیان اینکه این سامانه در خرید و فروش خودرو نقش موثری دارد و از وقوع بسیاری از جرائم جلوگیری می‌کند، ادامه داد: با رضایت مالک مشخصات خودرو روی این سامانه قرار می گیرد و وقت قرار است از یک وسائل استعلام گرفته شود، ابتدا گذرواژه‌ای برای مالک به صورت پیامکی ارسال می‌شود و در صورت رضایت مالک وضعیت خودرو به خریدار نمایش داده می شود. : تعداد معامله وسائل نقلیه، سابقه بیمه، شرایط سند و حتی وضعیت گارانتی خودرو در این سامانه بارگذاری می‌شود. این سامانه کلاهبرداری در حوزه خودرو را کاهش می‌دهد.

نصب ۸ هزار دوربین جدید روی البسه ماموران پلیس

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا در پاسخ به پرسشی درباره نصب دوربین روی البسه ماموران پلیس نیز گفت: این طرح از چند سال قبل آغاز شده  و تاکنون ۲۰ هزار دوربین البسه در اختیار پلیس قرار دارد که تا پایان امسال به ۲۸ هزار دوربین خواهد رسید. البته این هشت هزار دوربین البسه جدید تا پیش از آذرماه در اختیار پلیس قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه پلیس به حدود ۵۰ هزار دستگاه دوربین البسه نیاز دارد، گفت: این دوربین‌ها در اختیار پلیس‌های قرار می‌گیرد و من امیدوارم کرد که با تامین اعتبار لازم، بتوان تا پایان سال، شمار بیشتری از مأموران را به این دوربین ها مجهز کرد.

دولتخواه به آمار خدمات الکترونیکی ارائه شده از سوی یگان‌ها و رده‌های مختلف فراجا به مردم نیز اشاره کرد و گفت: پلیس امسال بیش از ۶۷۵ میلیون خدمت الکترونیکی به مردم ارائه کرده است که آمار قابل توجهی است و از طریق درگاه‌های مختلف به مردم ارائه شده است.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ سامانه و زیرسامانه نرم‌افزاری ازسوی پلیس برای خدمت‌رسانی به مردم در سراسرکشور ایجادشده است، گفت: این سامانه‌ها در اجرای ماموریت‌ها و تصمیم‌گیری فرماندهان و همچنین ارائه خدمات سریع به مردم در کمترین زمان و بالاترین کیفیت فعالیت دارند.

دولتخواه ادامه داد: اکنون «فاوا» سه نوع خدمت را با درگاهای مختلف ارائه می‌کند. یکی از انواع این خدمات، ارائه خدمات مستقیم به مردم است. بخش دیگری از خدمات به سازمان‌ها و دستگاه‌ها است تا این نهادها با استفاده از داده‌های پلیس بهترین خدمات را به جامعه ارائه دهند و بخش دیگر خدمات فناوری ارتباطات و اطلاعات پلیس بر روی سکوهای مجازی است. ما توانستیم شرایطی را فراهم کنیم که مردم بتوانند با سرعت و دقت از این سکوها خدمات دریافت کنند.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از خدمات معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا دفاتر خدمات الکترونیکی است، گفت: در حال حاضر ۱۰۴۰ دفتر خدمات الکترونیک پلیسی یا همان پلیس+۱۰ در کشورمان فعال است. امسال برنامه‌ریزی کردیم که ۵۰ دفتر جدید با محوریت مناطق محروم نیز تاسیس شود.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا درباره خدمات ارائه شده از سوی این دفاتر گفت: در نیمه نخست امسال امسال، ۲۰ میلیون و ۴۰۰ هزار خدمت از طریق این دفاتر به مردم ارائه شده است. در همین مدت از طریق وبگاه‌ها نیز ۲۷ نوع خدمت به مردم ارائه شد که شمار آن به بیش از چهار میلیون رسیده است. از دیگر اقدامات ما اتصال به درگاه خدمت هوشمند دولت بود که ۲۴ نوع خدمت با بیش از سه میلیون مورد نیز در آن ارائه شده است.

وی با اشاره به فعالیت نرم افزار «پلیس من» گفت: این نرم افزار موبایلی در نیمه نخست امسال ۱۴ و نیم میلیون خدمت را به مردم ارائه کرده که در مقایسه با سال گذشته رشد ۳۴ درصدی داشته است. ۳۶ نوع خدمت در این سامانه ارائه می‌شود.

دولتخواه همچنین درباره خدمات ارائه شده ازسوی پلیس به دستگاه‌ها نیز گفت: در این حوزه نیز پلیس به ۳۲ دستگاه خدماتی را ارائه می‌دهد که در این مدت ۲۲۹ میلیون خدمت ارائه کرده و ۳۲ درصد رشد داشته است.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا در پاسخ به پرسشی درباره ارتباط برخط میان کلانتری‌ها و مراجع قضایی نیز گفت: امروز در تمامی کلانتری‌ها، پرونده‌ها به صورت مستقیم و به شکل سامانه‌ای وارد دستگاه‌ قضایی می‌شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

WeCreativez WhatsApp Support
همکاران ما آماده دریافت نکته نظرات ، پیام و اخبار شما هستند.
با ما در تماس باشید ...👋