افزایش تولید و توزیع موادمخدر با ورود آمریکایی‌ها به افغانستان
14 تیر 1396 - 17:00
شناسه : 3062
0

معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از افزایش تولید و توزیع موادمخدر با ورود آمریکایی‌ها به افغانستان خبر داد.   سردار اسدالله هادی‌نژاد در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان با اشاره به میزان تولید موادمخدر در پیش و پس از اشغال افغانستان توسط آمریکا […]

ارسال توسط :
پ
پ

تریاکمعاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از افزایش تولید و توزیع موادمخدر با ورود آمریکایی‌ها به افغانستان خبر داد.

 

سردار اسدالله هادی‌نژاد در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان با اشاره به میزان تولید موادمخدر در پیش و پس از اشغال افغانستان توسط آمریکا در زمان رئیس‌جمهوری بوش پسر اظهار کرد: در سال ۲۰۰۱ تولید مواد مخدر با ورود نیروهای آمریکایی به افغانستان ۲۰۰ تن بوده، درحالی که در سال ۲۰۱۴ این تولید به ۶۴۰۰ تن افزایش یافت.

وی با اشاره به همسایگی ایران با افغانستان و خطر موادمخدر از تلاش کشورمان برای ایمن‌سازی مرزهای ایران با افغانستان خبر داد و افزود: در همین راستا حدود ۲۰۰ کیلومتر از مرزهای زمینی مشترک سیستان و بلوچستان و افغانستان ایمن سازی شده است.

معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با اشاره به حجم بالای کشفیات در مرزهای شرقی کشور به دلیل هم‌مرزی با افغانستان اضافه کرد: حدود ۶۰ تا ۷۵ درصد کشفیات موادمخدر کشور در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان انجام می‌شود.

وی از تمرکز فعایت‌های قضایی و انتظامی در این نقاط خبرداد و گفت: در همین راستا دستگاه قضایی بیشتر از ۷۰درصد توان خود را برای مقابله با موادمخدر و عوارض ناشی از آن در این سه استان صرف می‌کند.

هادی‌نژاد به برخورد در سطح خرده‌فروش‌ها در کشور اشاره و تصریح کرد: در بحث خرده فروش‌ها، تاکنون ۴۵ هزار معتاد متهاجر در کل کشور جمع‌آوری شده است.

وی از عزم جدی نظام و نیروهای انتظامی برای برخورد با موادمخدر خبر داد و با اشاره به نقش معتادین در وقوع دیگر جرائم خاطرنشان کرد: اثرات این مهم به گونه‌ای است که به صورت قطعی هرزمان با این معتادین برخورد شده، بین ۴۵ تا ۶۰درصد جرائم کاهش یافته است.

این مسئول ارشد انتظامی از سمنان به عنوان یکی از استان‌های با ضریب آسیب کمتر در بحث موادمخدر نام برد و افزود: درصد شیوع مواد مخدر در استان سمنان نسبت به خیلی از استان‌های دیگر کشور بسیار کمتر است.

وی با اشاره به آسیب‌های ناشی از موادمخدر با بیان اینکه اگر یک فرد در خانواده معتاد شود، همه اعضاء خانواده درگیر این درد بی‌درمان می‌شوند خاطرنشان کرد: متأسفانه ۸۵درصد معتادین پس از بهبودی، دوباره به سمت مصرف مواد برمی‌گردند.

وی بر لزوم تداوم برنامه‌های فرهنگی و آموزشی تاکید کرد و گفت: با توجه به ضریب پایین بهبودی کامل، بسیاری از مبتلایان به این بلای خانمان‌سوز امکان ورود به چرخه اقتصاد را ندارند لذا اولویت ما باید بیشتر معطوف به برنامه‌های پیشگیرانه باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

WeCreativez WhatsApp Support
همکاران ما آماده دریافت نکته نظرات ، پیام و اخبار شما هستند.
با ما در تماس باشید ...👋