رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تأکید بر اینکه سونامی سرطان در کشور نداریم، گفت: با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تبریز مسئول ثبت جمعیت سرطان بوده، بر همین اساس شاهد افزایش رشد سرطان در استان هستیم که این رشد طبیعی است و در مقایسه با آمار پنج سال گذشته اکنون این آمار به حدود ۷۰۰۰ نفر رسیده است، اما نمیتوان آن را سونامی سرطان نامید، چون سونامی برای خود تعریفی دارد.
به گزارش مادوند،«محمد حسین صومی» در همایش سلامت بانوان با محوریت پیشگیری از سرطانهای شایع زنان، با بیان اینکه زیر ساختهای دانشگاه علوم پزشکی برای پاسخگویی نیازهای آتی جامعه در حال توسعه است، اظهار کرد: انتظار داریم با توسعهی این زیر ساختها و تجهیزات بتوانیم امید به بقای انسانها را در جامعه افزایش دهیم، یکی از وظایف وزارت بهداشت و درمان افزایش طول عمر انسانهاست که ما از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون شاهد افزایش امید به زندگی افراد بودهایم.
وی با اشاره به اینکه بیماریهای مزمن معضل قرن حاضر بوده است، افزود: هماکنون بیماریهای غیرواگیر مزمن که در رأس آنها بیماری قلبی و عروقی و تنفسی قرار دارند، موجب کاهش طول عمر و بهم ریختگی کیفیت زندگی انسانها خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه سلامت زنان جامعه بر سلامت مجموعهی خانواده و جامعه تأثیرگذار است، افزود: توجه به سلامت زنان در جامعه باید در اولویت قرار گرفته و حساسیت زیادی نسبت به این موضوع داشته باشیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه در سیستم سلامت علوم پزشکی زمینه جهت مراجعهی بانوان به مراکز درمانی فراهم شده است و درصد زیادی از زنان، تمایل زیادی به دریافت خدمات از پزشکان زن دارند که هماکنون با توجه به شرایط موجود جامعه در همه رشتهها، پزشکان متخصص زنان برای ارائهی خدمات به زنان فراهم شده است.
وی از فعالیت بخش غربالگری سرطان در بیمارستان امام رضا(ع) خبر داد و گفت: هماکنون مرکز غربالگری سرطان در بیمارستان الزهرا(س) و شهرستانهای میانه، مرند، اهر و بناب نیز مستقر شده است همچنین مرکز سلامت کارکنان در دانشگاه را ایجاد میکنیم تا همکاران دانشگاهی همراه خانوادهی خود در این مراکز پروندهی سلامت الکترونیکی تشکیل دهند.
صومی ابراز امیدواری کرد که مرکز سلامت کارکنان دانشگاه تا شهریور ماه سال آتی در اورژانس بیمارستان امام رضا(ع) ایجاد شود تا معاینات به صورت دورهای برای همکاران و خانوادهی آنها انجام شود.
ثبت دیدگاه