طرح ابتکاری ۹ بندی «چارچوب هماهنگی شیعیان عراق» برای عبور از بحران نتایج انتخابات
06 دی 1400 - 9:57
شناسه : 14850
0

هیئت هماهنگی شیعیان عراق موسوم به «چارچوب هماهنگی» برای برون رفت از بن‌بست سیاسی کنونی و عبور از بحران نتایج انتخابات پارلمانی، طرحی شامل ۹ بند را ارائه کرد. به گزارش مادوند، هیئت «چارچوب هماهنگی شیعیان عراق» متشکل از احزاب سیاسی شیعه در آستانه رای نهایی دادگاه فدرال درباره شکایات نتایج انتخابات پارلمانی، طرحی ۹ […]

ارسال توسط :
پ
پ

هیئت هماهنگی شیعیان عراق موسوم به «چارچوب هماهنگی» برای برون رفت از بن‌بست سیاسی کنونی و عبور از بحران نتایج انتخابات پارلمانی، طرحی شامل ۹ بند را ارائه کرد.

به گزارش مادوند، هیئت «چارچوب هماهنگی شیعیان عراق» متشکل از احزاب سیاسی شیعه در آستانه رای نهایی دادگاه فدرال درباره شکایات نتایج انتخابات پارلمانی، طرحی ۹ بندی برای عبور از بحران «بن‌بست سیاسی» بوجود آمده، ارائه کرد.

هیئت هماهنگی شیعیان عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که در راستای منافع ملت عراق و پاسخگویی به مطالبات آنها برای اصلاح و مقابله با فساد در زمینه‌های مختلف و ثبات سیاسی و امنیتی و اجتماعی کشور و عبور از بن بست سیاسی و خروج از فضای بحران تا فضای تفاهم بین احزاب و شخصیت‌های سیاسی، برنامه‌های اصلی این طرح به عنوان سرآغاز گفت‌وگوها و تفاهمات ارائه می‌شود.

طرح ۹ بندی به شرح زیر است:

-ضرورت بررسی همه شکایات قانونی در رابطه به نتایج انتخابات پارلمانی از سوی دستگاه‌ قضایی مربوط و حمایت از روندهای قانونی.

– تمرکز روی شکل و ظاهر ترکیب دولت نباشد، بلکه باید روی برنامه‌هایی متضمن مقابله با فساد و بیکاری، تأمین خدمات، افزایش قدرت اقتصادی شهروندان و ایجاد مکانیزم‌های برای بررسی بحران افزایش قیمت دلار، راه اندختن چرخه صنعت و کشاورزی، تشویق سرمایه گذاران، بخش خصوصی و حل بحران آب باشد.

-توافق بر سر حمایت از قوانینی که مشکلات اساسی مردم عراق رفع می‌کند و باعث ارتقای سطح اقتصاد کشور می‌شود.

-افزایش سطح توان نظامی همه نیروهای مسلح اعم از ارتش، پلیس فدرال و دستگاه مبارزه با تروریسم، حشد شعبی و پیشمرگ و حمایت از همه دستگاه‌های امنیتی.

-حمایت از حشد شعبی و افزایش توان نظامی و تکمیل ساختارهای آن بر اساس قانون.

-رفع بی‌نظمی‌ها و اختلالات در نظام پارلمانی ناشی از اختلال بوجود آمده در نتایج انتخابات، با در پیش گرفتن رویکرد جمعی و عدم تکروی در وضع قوانین یا ابطال آن.    

-تحقق شراکت واقعی در اداره کشور و لزوم تشکیل شورای سیاست‌گذاری به عنوان شورایی مشورتی به هنگام تصویب قانون پارلمان فدرال.

-اپوزیسیون سیاسی حقی تضمین شده برای گروه‌های مایل به پیوستن به آن است و گروه‌هایی که بر سر تشکیل دولت تفاهم می‌کنند، باید آن را اعلام کنند و مسؤولیت کامل عملکرد نمایندگان خود در قوه مجریه را در برابر ملت برعهده گیرند.

– معرفی روسای سه‌گانه نیاز به توافق گروه‌های سیاسی و رعایت عُرف رایج در قانون اساسی دارد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

WeCreativez WhatsApp Support
همکاران ما آماده دریافت نکته نظرات ، پیام و اخبار شما هستند.
با ما در تماس باشید ...👋