از فاقد سند بودن ۹۰درصد املاک محله «خاک سفید» تا بازگشت معتادان بعد از جمع آوری
12 آذر 1402 - 16:58
شناسه : 279207
0

عضو شورای شهر تهران در ادامه محله گردی‌های خود به بررسی معضلات محله گلشن یا همان خاک سفید پرداخت و گفت: در بودجه سال آینده بایستی برای محلاتی همچون هرندی و خاک سفید اعتبار مناسبی در نظر گرفته شود. یکی دیگر از مشکلات محله، وجود معتادان متجاهر است و با وجود اینکه در سال جاری، […]

ارسال توسط :
پ
پ

عضو شورای شهر تهران در ادامه محله گردی‌های خود به بررسی معضلات محله گلشن یا همان خاک سفید پرداخت و گفت: در بودجه سال آینده بایستی برای محلاتی همچون هرندی و خاک سفید اعتبار مناسبی در نظر گرفته شود. یکی دیگر از مشکلات محله، وجود معتادان متجاهر است و با وجود اینکه در سال جاری، ۴۰۰۰ معتاد متجاهر از این محله توسط شهرداری جمع آوری شدند؛ اما بخش قابل توجهی از آنها مجدداً بازگشته‌اند.

به گزارش مادوند، ناصر امانی با ارائه گزارشی از محله گردی خود از محله گلشن در منطقه چهار شهر تهران با بیان اینکه منطقه چهار با ۹ ناحیه و نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت بزرگترین منطقه تهران است و  محله گلشن یا خاک سفید نیز ۷۲ هزار نفر جمعیت دارد، گفت: حدود ۹۰ درصد املاک در این محله فاقد سند است و شرکت توسعه لویزان، بنیاد ۱۵ خرداد، ستاد اجرایی، بنیاد علوی و بنیاد مستضعفین از جمله مالکین این ناحیه هستند که این موضوع باعث ایجاد مشکلاتی شده و امیدواریم با اجرا شدن قانون واگذاری سند به املاک، مشکلات برطرف شود.

امانی با اشاره  به خاکی بودن بوستان ها در این محله گفت: برخی درختان موجود در فضای سبز در حال خشک شدن و آفت‌زدگی شده‌اند و از سویی دیگر تجهیزات بوستان‌ها به طور مداوم مورد دستبرد قرار می‌گیرند و مردم درخواست افزایش گشت‌های انتظامی در محله را داشتند و نکته دیگر در این محله وجود ۱۳ دکل برق فشار قوی است.

وی با بیان اینکه پس از خلازیر و هرندی، این محله یکی از اصلی‌ترین مناطق خرید اموال سرقتی است و با وجود پلمب این مرکز توسط شهرداری، مجدداً فک پلمب صورت گرفته است، به پلمپ خانه‌های قرمز از سوی شهرداری تهران اشاره کرد و در بخش دیگری از سخنان خود افزود: وضعیت رفت و روب این محله نیز همچون سایر محلات مطلوب نیست و باید مورد توجه قرار بگیرد.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه هشت هزار و ۵۰۰ متر زمین در دوره چهارم مدیریت شهری برای ایجاد فضاهای فرهنگی و ورزشی به منطقه اختصاص یافته بود، گفت: زمین چمن مصنوعی در این زمینه راه اندازی شده بود که امروز از آن استفاده نمی‌شود و ساختمان نیمه کاره سرای محله نیز تخریب شده و به تعاونی مسکن واگذار شده است.

در ادامه احمد علوی نیز با تأکید بر اینکه مشکلات محله با تغییر نام برطرف نمی‌شود؛ بلکه با برنامه ریزی رفع خواهد شد، تصریح کرد: اما واقعیت این است که تمام فشار به مدیریت شهری وارد شده و این در حالی است که تنها سرانه‌ها نباید توسط شهرداری تأمین شود و باید وزارت ورزش و جوانان نیز وظایف خود را بر عهده بگیرند. اینکه تمام وظایف بر عهده شهرداری تهران باشد، درست نیست و موارد باید بررسی شود.

مهدی عباسی نیز با بیان اینکه دستگاه‌ها با یکدیگر برای حل مشکلات این محله هماهنگ نیستند، گفت: به نظر می‌رسد مشکلاتی در شورای پنجم به هر دلیلی ایجاد شده که قابل حل بود. برای مثال مسئله زمین چمن محله قابل حل بود و شهرداری منطقه می‌تواند وارد عمل شود و زمین را از تعاونی مسکن پس بگیرد و در اختیار شهروندان قرار بگیرد و در کانکس کلانتری محله نیز باید نیروهای انسانی مستقر شوند تا رضایت شهروندان نیز جلب شود.

آقامیری دیگر عضو شورای شهر تهران نیز با اشاره به تذکر دو ماه پیش خود در مورد وضعیت خیابان زهدی و محله گلشن تصریح کرد: یکی از عوامل سد معبر در خیابان زهدی، نصب پل روی کانال‌های آب و اجاره دادن این پل‌ها به دست فروشان بود که این پل‌ها جمع آوری شد و از سد معبر مضاعف در این خیابان جلوگیری کرد و در مورد بوستان ها نیز باید بگویم که این فضاها باید محصور شوند و نرده کشی شوند تا مردم از آن استفاده کنند؛ بوستان‌های محله به پاتوقی برای معتادان متجاهر تبدیل شده و نه تنها خیری برای مردم ندارد بلکه موجب شر شده است.

به گزارش مادوند، در ادامه علی اصغر کمالی زاده شهردار منطقه چهار تهران با تاکید بر اینکه چالش‌ها و تهدیدهایی در محله گلشن وجود دارد اما امروز روزهای خوب خود را طی می‌کند، گفت: در مورد جمع آوری معتادان متجاهر باید بگویم که در برخی موارد بانوان و برخی معتادان پذیرش نمی‌شوند و باعث بازگشت معتادان به محله می‌شود. در محله گلشن و جنگل‌های لویزان همواره  آتشی روشن و عده‌ای دور آن جمع شده بودند که با همکاری پلیس، مشکل تجمع معتادان در این فضا رفع و محلی امن برای شهروندان ایجاد شد.

کمالی زاده به سد معبر در خیابان زهدی در ساعات مختلف روز هم اشاره و تصریح کرد: نگهداری از خیابان زهدی تا ساعت ۱۸ انجام می‌شود و تلاش می‌کنیم این نگهداری را تا ساعت ۲۱ افزایش دهیم.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

WeCreativez WhatsApp Support
همکاران ما آماده دریافت نکته نظرات ، پیام و اخبار شما هستند.
با ما در تماس باشید ...👋